19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο υπέβαλε ο Παναγιώτης Σγουρίδης – Δεν έγινε δεκτή

Την παραίτησή του υπέβαλε στον Πάνο Καμμένο ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ο κ. Σγουρίδης είχε μιλήσει το πρωί στον ΘΕΜΑ 104,6 και είχε εκφράσει την άποψη για κίνδυνο θερμού επεισοδίου που μπορεί να καθυστερήσει την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή.

Στη συνέχεια και μετά από το σάλο που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις Σγουρίδη, ο Πάνος Καμμένος αποστασιοποιήθηκε από τις δηλώσεις του στενού του συνεργάτη και αντιπροέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη στον ΘΕΜΑ 104,6 ότι ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο θα μπορούσε να είναι το γεγονός που θα ανατρέψει την αναμενόμενη κατάθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή των Ελλήνων προς επικύρωση.

«Θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επισοδείων (sic) ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα» έγραψε στην ανορθόγραφη ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αδειάζοντας με εύσχημο τρόπο τον αντιπρόεδρο του κόμματός του, χωρίς όμως να κατονομάζει τον Παναγιώτη Σγουρίδη. Επιπλέον, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έγραψε το παραμικρό για το Σκοπιανό, τη Συμφωνία των Πρεσπών ή την προαναγγελθείσα παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας όταν η συμφωνία για μετονομασία της γειτονικής χώρας σε Βόρεια Μακεδονία φτάσει στη Βουλή.

Panos Kammenos@PanosKammenos

Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επισοδείων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα . Είμαστε η πιό ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά.

«Είμαστε η πιό ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας» πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που δύο φορές την τελευταία εβδομάδα επισκεπτόμενος τη Λέρο και την Κύπρο έχει προειδοποιήσει τους Τούρκους ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα τους τσακίσουν και θα τους συντρίψουν «αν κάνουνε έν χιλιοστό κίνησης».

Μετά και από το καθαρό «άδεισμα» από τον Πάνο Καμμένο, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ θεώρησε πρέπον να υποβάλει την παραίτησή του στον πρόεδρο του κόμματος. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος δεν την έκανε δεκτή. Απομένει να δούμε την εξέλιξη του θέματος και αν ο κ. Σγουρίδης επιμείνει στην αρχική του απόφαση.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Τάσος Λάμπρου: «Απαιτείται σοβαρότητα στην έκδοση λογαριασμών της ΔΕΥΑΕΡ»

Οι δημότες μας αυτό που ζητάνε πάντα είναι οι λογαριασμοί να εκδίδονται σταθερά και περιοδικά τρεις φορές το χρόνο, να είναι λογικοί επί της υφιστάμενης κατανάλωσης και να έχουν ελεγχθεί από υπηρεσιακά λάθη και παραλείψεις. Οι δημότες ζητάνε το αυτονόητο, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουμε […]