19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τι είπαν Νίκας και Μαλτέζος με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ

Τα θέματα των υποδομών στη σιδηροδρομική γραμμή Κόρινθος – Ναύπλιο συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Κώστα Σπηλιόπουλο, με τον οποίον συναντήθηκε αργά το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στην Αθήνα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που ακολούθησε αυτή που ο περιφερειάρχης είχε νωρίτερα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο Π. Νίκας -μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο- επισημάνθηκε ότι τα όποια προβλήματα στη συγκεκριμένη γραμμή είναι μικρά και πάντως, σε κάθε περίπτωση, η Περιφέρεια είναι διατεθειμένη να συμβάλει οικονομικά στην αντιμετώπισή τους.

Στο ίδιο πλαίσιο, έγινε γνωστό ότι θα εξεταστεί και το οικονομικό ενδιαφέρον για την επαναλειτουργία του εν λόγω δρομολογίου, για το οποίο -όπως τονίστηκε- υπάρχει διάθεση από την κυβέρνηση να το συμπεριλάβει σε “πακέτο” παραδοσιακών δρομολογίων από κοινού με δρομολόγια όπως το Διακοφτό – Καλάβρυτα και Βόλος – Μηλιές.

Περισσότερα Άρθρα

Πλήθυναν οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία τον Απρίλιο, μεσούσης της πανδημίας

Συνεδρίασε χθες, για πρώτη φορά μετά τα μέτρα κατά της πανδημίας, η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της εκστρατείας κατά της ενδοοικογενειακής βίας στη διάρκεια της καραντίνας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Η Πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Σοφία Βούλτεψη, στην εισαγωγική της ομιλία τόνισε ότι […]

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στο Άργος με τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ

Το Άργος επισκέφθηκε χθες το πρωί, Παρασκευή 7 Απριλίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όπου είχε συνάντηση στο 1ο ΕΠΑΛ με μαθητές του εν λόγω σχολείου. Ο περιφερειάρχης συζήτησε με τους μαθητές για θέματα τα οποία έθεσαν οι ίδιοι και αφορούσαν, μεταξύ άλλων, στην ασφάλεια, αλλά και στην βελτίωση των υποδομών του σχολείου, ενώ παράλληλα […]