17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τουρκία: Ήπιε απολυμαντικό γιατί φοβόταν τον κορονοϊό και πέθανε

Ένας άνδρας από την Τουρκία φαίνεται πως είναι το πρώτο θύμα… του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς κατανάλωσε αιθανόλη και απολυμαντικό για να προστατευτεί από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, επειδή ο άνδρας φοβόταν τον κορονοϊό, διαβάζοντας στο διαδίκτυο όλα όσα έχει πει περί αιθανόλης ο πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, ο άτυχος Barış Çimen από την Ανατολική Θράκη κατανάλωσε απολυμαντικό για να καταπολεμήσει τον κορονοϊό.

Μόλις η μητέρα του και η αδερφή του κατάλαβαν ότι κάτι κακό συνέβη, κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Όπως απεδείχθη, ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κατανάλωσε ποσότητα αιθανόλης.

Αφού έγινε γνωστή η είδηση αυτή, εταιρείες απολυμαντικών στην Τουρκία προχώρησαν σε νέες διαφημίσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων στους πολίτες να μην καταναλώνουν τα προϊόντα. Συγκεκριμένα: «Μην το πιείτε…καθαρίστε».

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα του εμβολιασμού για τους 30-39

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, ανοίγει η πλατφόρμα  των ραντεβού για εμβολιασμό κατά του covid-19, για τις ηλικίες 30-39 ετών,  με το εμβόλιο της AstraZeneca. Για τους πολίτες αυτής της ηλικιακής ομάδας που είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση ξεκίνησε η αποστολή SMS για ραντεβού από χθες το βράδυ. Στα άτομα της ηλικιακής αυτής ομάδας δίνεται η ευκαιρία να […]

Ο εορτασμός της ημέρας ίδρυσης του ΟΗΕ

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού θα πραγματοποιηθούν οι φετινές εκδηλώσεις για την επέτειο της ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Αυτό σημειώνεται στη σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών και στην οποία σημειώνονται τα εξής: “Οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με […]