12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παρουσία πολλών κατοίκων το έκτακτο συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων για το Νοσοκομείο

 

 

Με μοναδικό θέμα τη συζητούμενη κατάργηση του τμήματος επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Ναυπλίου συνεδριάζει από νωρίς το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Παρόντες είναι οι Βουλευτές του Νομού, κ.κ. Γκιόλας, Ανδριανός και Μανιάτης, τα προεδρεία του Ιατρικού αλλά και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας, το προεδρείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, αλλά και πολλοί δημότες που αγωνιούν για τις εξελίξεις.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι το Νοσοκομείο της πόλης λειτουργεί χάρις στο φιλότιμο και την αυταπάρνηση των εργαζομένων σε αυτό. Ο αντιπρόεδρος του ΙΣΑ κ.Κοκκινόπουλος κατήγγειλε ότι ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου κ. Φαράντος δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο γραφείο του !

Συνεχίζονται οι τοποθετήσεις των παρισταμένων ενώ ένταση δημιουργήθηκε κατά την τοποθέτηση  του κυβερνητικού βουλευτή κ.Γκιόλα με πολλούς από τους παριστάμενους να αντιδρούν έντονα στα λεγόμενα του.

Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος χαρακτήρισε ευθύς εξ αρχής απαράδεκτη τη συγκεκριμένη ενέργεια και συναντήθηκε άμεσα  με τη διοίκηση του νοσοκομείου, έχοντας μαζί του την αρμόδια επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του νοσοκομείου , η οποία απαρτίζεται από τους κ.κ. Βασιλόπουλο , Δρούγκα και Κοκκινόπουλο.

Κατά τη συνάντηση αυτή ο κ. Κωστούρος και οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι μέλη της επιτροπής με αιχμηρό λόγο και επιμονή απαίτησαν την ειλικρινή στάση όλων και γραπτώς την επιβεβαίωση της συνέχισης της απρόσκοπτης λειτουργίας του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου μας την αναβάθμισης του καθώς και γραπτή ενημέρωση σχετικά με τον σχεδιασμό που αφορά τις δύο νοσηλευτικές μονάδες. Ναυπλίου και Άργους.

Μη έχοντας ακόμα το αποτέλεσμα αυτό προχώρησε σε σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τη λειτουργία του νοσοκομείου  και την δρομολόγηση ενεργειών για την υπεράσπιση του αυτονόητου και αναφαίρετου δικαιώματος των δημοτών που δεν είναι άλλο από την πρόσβαση σε αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας.

Ο κ. Κωστούρος επανέλαβε ότι η μάχη για την υπεράσπιση της λειτουργίας του νοσοκομείου είναι και θα παραμείνει σκληρή γιατί το δικαιούται ο τόπος μας και οι άνθρωποι του.

Περισσότερα Άρθρα

Ξέσπασμα Χαρδαλιά για τη μουσική στα μπαρ

Το ξέσπασμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, προκάλεσε ερώτηση δημοσιογράφου για το «αντάρτικο», όπως το αποκάλεσαν ορισμένων ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού χαρακτήρα, οι οποίοι φέρονται να καλούν τα μέλη τους να μην πειθαρχούν στις αποφάσεις και να βάζουν κανονικά μουσική στα καταστήματά τους. Συγκεκριμένα, η ερώτηση που ασκήθηκε στον κ. Χαρδαλιά αφορούσε το από πότε […]