18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το γεύμα της νίκης για τον Διομήδη στα πάτρια εδάφη με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Καμπόσο

Το γεύμα της νίκης στα πάτρια εδάφη…

Τους θριαμβευτές του Διομήδη που προκρίθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο στην έδρα του Δούκα στο Δαϊς, υποδέχτηκε για να τους συγχαρεί για τη μεγάλη πρόκριση ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και τα μέλη της διοίκησης!

Ο παίκτης που έβαλε το…κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης με τον κεραυνό του στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ήταν ο Θοδωρής Μπόσκος. Ο “άσος” των “Λύκων” μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση για 11η φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου καλώντας τον κόσμο να δώσει το ηχηρό παρών του στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα. Όσο για το ματς μπήκαμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά και παθιασμένα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας και μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη έστω και δύσκολα. Όλα τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες και η ομάδα που το θέλει περισσότερο νικάει και αυτή ήμασταν εμείς. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό και για αυτό θέλουμε να έρθει ο κόσμος μας ώστε να είναι ο 8ος μας παίκτης.»

Περισσότερα Άρθρα

Εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Τρίπολης «Τάσος Μουκάκης»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας  προσκαλούν στα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Τρίπολης «Τάσος Μουκάκης», την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023,  στις 12:00.

Τουρνουά Αγίας Πετρούπολης: Λύγισε στο τέλος η Σάκκαρη, η Κονταβέιτ πήρε το τρόπαιο με μεγάλη ανατροπή!

H Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε μία ανάσα από την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της καριέρας της, ωστόσο εν τέλει το τρόπαιο… γλίστρησε από τα χέρια της και κατέληξε σε αυτά της  Ανέτ Κονταβέιτ (Νο 9), που επικράτησε με 2-1 σετ. Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, όπου κατά διαστήματα παίχθηκε τένις πολύ υψηλού επιπέδου, η 26χρονη Ελληνίδα (Νο […]