19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το ΔΑΚ Άργους θα μετονομαστεί σε Τζιμ Λόντος

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον Τζιμ Λόντο στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού ”Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών έδωσε την είδηση.

Το ΔΑΚ Άργους θα μετονομαστεί με πρόταση του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Τζιμ Λόντος ως ένδειξη τιμής για τις ενέργειες που έκανε ο ίδιος μαζί με την ομάδα του Παναργειακού για το σημερινό στάδιο του Άργους.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αν δεν υπήρχε ο Τζιμ Λόντος ίσως σήμερα το ΔΑΚ Άργους να μην βρισκόταν εκεί.

Περισσότερα Άρθρα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην Καλαμάτα για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα σήμερα, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος, παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στον προαύλιο χώρο του ναού της Αναλήψεως του Σωτήρος, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, εκφωνήθηκε ομιλία και κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο […]

Κορονοϊός: Νέο θλιβερό ρεκόρ στη Νέα Υόρκη με 731 θανάτους σε 24 ώρες

Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης κατέγραψε 731 θανάτους που σχετίζονται με τον νέο κορονοϊό τις τελευταίες 24 ώρες, στον χειρότερο ημερήσιο απολογισμό μετά την έναρξη της επιδημίας στην Πολιτεία, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, κάνοντας λόγο παράλληλα για μια διαφαινόμενη σταθεροποίηση των εισαγωγών σε νοσοκομεία. Το προηγούμενο θλιβερό ρεκόρ θανάτων στην Πολιτεία καταγράφηκε το […]