17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το Επιμελητήριο Αργολίδας…στη νέα εποχή

Το Επιμελητήριο Αργολίδας διοργανώνει Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα «Οι νέες τάσεις & προοπτικές του Λιανικού Εμπορίου στην Ελλάδα & ο Ρόλος του Παγκόσμιου Καταναλωτή», την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Κορίνθου 23, Άργος).

 

Η Ενημερωτική Εσπερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Αντώνη Ζαΐρη, Αναπλ. Αντιπρόεδρο Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) & Μέλος της Ένωσης Αμερικανών Οικονομολόγων (ΑΕΑ), εστιάζει στην ενημέρωση επιχειρηματιών και στελεχών, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν επιτυχώς στις νέες ανάγκες της αγοράς και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και στην παρουσίαση μεθόδων αύξησης της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων, μέσα από την κατανόηση του ρόλου του Παγκόσμιου Καταναλωτή.

 

Σε συνέχεια της Κεντρικής Ομιλίας, θα ακολουθήσει παρουσίαση με θέμα «TOTAL BUSINESS SUCCESS, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανάπτυξης της μικρής και μεσαίας επιχείρησης» από τον κ. Γιώργο Σταμάτη, Σύμβουλο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Coach, Εκπαιδευτή και Συγγραφέα και η παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που θα υλοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αργολίδας με την Πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με τη 360U Better Skills – Better Business και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Ο Πρόεδρος

Φώτης Δαμούλος

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα Τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Λασποβροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και σε νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίο. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη […]

Μεταξουργείο: Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο! Ανασύρθηκε τραυματίας ο οδηγός

Σύγκρουση τρένου με .ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε, λίγο πριν από τις 7 το πρωί του Σαββάτου (22.12.2018) στο Μεταξουργείο. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Πλαταιών, ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Στην επιχείρηση […]