19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το κτίριο του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου σε πρώτο πλάνο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η έναρξη κατασκευής του Κτιρίου του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου που αποτελεί βασική προτεραιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τόσο ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Μαλτέζος από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων τους κινήθηκαν ταχύτατα ώστε να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία και να μπει μπροστά η υλοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα στάδιο από το άλλο χωρίζουν…δυο έγγραφα που όταν υπογραφούν (και αυτό προβλέπεται να γίνει πολύ σύντομα) θα σημάνει και την αρχή της τελικής ευθείας του πολύ σπουδαίου έργου. Μετά το λόγο θα πάρει ο εργολάβος για την κατασκευή του κτιρίου.

 

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Που θα γίνονται δωρεάν rapid test στην Αργολίδα την εβδομάδα από 5 έως 11 Ιουλίου

Το πρόγραμμα διενέργειας των δωρεάν rapid test ανακοίνωσε η ΚΟΜΥ Αργολίδας για την εβδομάδα από 5 έως 11 Ιουλίου:   ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΔΥ ΑΠΟ 05/07/21 ΕΩΣ 11/07/21 ΔΕΥΤΕΡΑ 05/07/21 09:00-14:00 ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΣΤO ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ (ΔΑΝΑΟΥ 3, ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΕΠ) 09:30-17:00 ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΘΕΤΙΚΩΝ SELF-TEST ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 08:00-09:00 […]

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την Ημέρα της Γυναίκας

Η σημερινή μέρα είναι μια ημέρα ορόσημο που καθιερώθηκε για να τιμήσει την προσφορά της γυναίκας. Η σημερινή παγκόσμια ημέρα δεν χαρίστηκε στις γυναίκες, τους αποδίδεται δικαιωματικά για την προσφορά τους στην ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας. Σήμερα, η δράση, η επιδεξιότητα, η εξειδίκευση, ο δυναμισμός δεν αποτελούν πλέον χαρακτηριστικά μόνο των ανδρών. Η […]