11 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Το παραμύθι Πετράν αυτή τη φορά δεν έχει δράκο, έχει Παναγιώτη Νίκα

Πετράν έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και αυτό είναι πλέον πιο ορατό από ποτέ, έχεις επιστρατεύσει δημοσιογράφους να γράφουν, λες και οι Πελοποννήσιοι είναι ιθαγενείς και γράφοντας μερικά παραμυθάκια θα τσιμπήσουν.
Καλό το παραμύθι Πέτρο μου αλλά δεν έχει δράκο, αυτή τη φορά έχει Παναγιώτη Νίκα απέναντι, έναν σοβαρό αυτοδιοικητικό άντρα που έχει περγαμηνές στην τοπική αυτοδιοίκηση και δεν υπάρχει ίχνος σκιάς για την τιμιότητα του.
Αυτό είναι μυστικούλι Πέτρο μεταξύ μας, στην Αργολίδα 25 εως τώρα θέλουν να κατέβουν με τον Π.Νίκα, αλλά εσύ δεν φοβάσαι έχεις έναν που θα τον διαγράψει η Ν.Δ. και όποιος φεύγει από το μαντρί έλεγε ο συγχωρεμένος ο Αβέρωφ τον τρώει ο λύκος.
Αλλά ξέφυγα από το θέμα μου ,ανακαλύπτουν φιλίες με ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, που ακόμα κι έτσι να είναι , δεν κατάλαβα γιατί αποτελεί είδηση, βλέπουν εφιάλτες με τον Αντώνη Σαμαρά και γενικώς έχουν πάθει έναν πανικό , πιο σωστά έχετε πάθει έναν πανικό.
Μέχρι και κριτική στον Παναγιώτη Νίκα κάνουν για το αν ακολουθεί σωστή επικοινωνιακή πολιτική, ψυχραιμείστε παιδιά γιατί σας βλέπουν κι άλλοι.
Άσε που το ΚΙΝΑΛ σου πέταξε κι έναν Γιάννη Μπουντρούκα έτσι για το ονόρε , να μην ξαναθυμίσω πως μέχρι και ο Σαραβάκος βρήκε κόμμα να τον στηρίξει …
Πάντως η προσπάθεια πολιτικής ανάκαμψης μέσω τέτοιων δημοσιευμάτων μου θυμίζει την λαϊκή παροιμία που λέει “όταν ψοφάει ο γάιδαρος κ@υλωνει”…
Σ.Π.

Περισσότερα Άρθρα

Σήμερα η κεντρική προεκλογική ομιλία του Τάσσου Χειβιδόπουλου

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποιεί σήμερα ο Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Τάσσος Χειβιδόπουλος. Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στο PANTAZIS ROYAL στην Δαλαμανάρα στις 8.00 μ.μ.

Διπλό φονικό στην Κρήτη-Φόβος για βεντέτα στα Ανώγεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι ο γνωστός μαντιναδολόγος, Λευτέρης Καλομοίρης (αριστερά στη φωτό) και ο Γιώργος Ξυλούρης (δεξιά) – Ένταση έξω από το Κέντρο Υγείας όπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις – Σε χωριστά νοσοκομεία μεταφέρονται οι σοροί των δύο νεκρών για να μην συνεχίσουν τη βεντέτα οι συγγενείς Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες […]