17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το Πράσινο Κίνημα συμμετέχει στην Ώρα της Γης

Το Πράσινο Κίνημα γίνεται κομμάτι ενός παγκόσμιου κινήματος και συνδέεται με τη φύση παίρνοντας μέρος στην Ώρα της Γης για να στείλει και το δικό του συμβολικό μήνυμα για τη ζωή του πλανήτη που απειλείται!
Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία: Ας την εκμεταλλευτούμε κάθε μέρα, μέσα από απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας.

Σβήνουμε τα φώτα στις 20:30, για μία ώρα, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια της μείωσης του ταχύτατου ρυθμού υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Μαζί μπορούμε να ανακαλύψουμε ξανά όσα μας συνδέουν με το “σπίτι” μας, τη Γη.
Φέτος στην Ώρα της Γης, ελάτε να συνδεθούμε όλοι μαζί με τη φύση για μία ώρα αλλά και… για πάντα!

Υπενθυμίζουμε άλλωστε ότι το Πράσινο Κίνημα είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που έχει προτείνει δέσμη 16 μέτρων για την κλιματική αλλαγή.

Η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου δήλωσε σχετικά: «Συμμετέχουμε και εμείς για ακόμα μία φορά στην Ώρα της Γης θέλοντας να στείλουμε το μήνυμα προς όλους ότι η Γη που είναι το σπίτι μας απειλείται. Για αυτό θα πρέπει να γίνει τώρα κάτι για τις επόμενες γενιές.»

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη
υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Με 10 λεπτά περπάτημα οι ηλικιωμένοι μπορούν να παρατείνουν τη ζωή τους

Μία ώρα περπάτημα την εβδομάδα ή περίπου 10 λεπτά τη μέρα σχετίζονται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στους ανθρώπους 85 ετών και άνω, μειώνοντας τον κίνδυνο θανάτου από οποιαδήποτε αιτία, δείχνει μια νέα νοτιοκορεατική επιστημονική μελέτη. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρ Μου-Νιγιούν Τζιν του Νοσοκομείου Sanggye Paik του Πανεπιστημίου Inje στη Σεούλ, οι οποίοι έκαναν […]

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα  Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου 2021; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Οι απόψεις σας, οι θέσεις και γενικότερα όλος ο χαρακτήρα σας είναι θελκτικά στο αντίθετο φύλο. Αυτό είναι και κάτι που άμεσα θα σας βάλει στο επίκεντρο νέων φλερτ. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Κάτι ψάχνετε καιρό τώρα […]