17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Το πρόγραμμα «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» επιστρέφει στο Δ.Α.Κ. Άργους

Τώρα που οι γιορτές τελείωσαν, ήρθε η ώρα για λίγη γυμναστική.

Πρόγραμμα γυμναστικής στα πλαίσια της δράσης  «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» με διοργανωτή το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ από τις 14/01 έως τις 13/02,  κάθε Δευτέρα και Τετάρτη11.00 -12.00,  στο Δ.Α.Κ. Άργους, για καλύτερη υγεία και ευεξία.

Οι γιορτές εκτός από ευχάριστες αναμνήσεις, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και διασκέδαση, αφήνουν πίσω και τοξίνες, λίγα παραπάνω κιλά και το αίσθημα πως είμαστε φουσκωμένοι και  διαφορετικοί από ότι είμαστε στις κανονικές περιόδους.

Η επιστημονικά καταρτισμένη γυμνάστρια μας κα Αγγελική Ταμπάκη θα σας καθοδηγήσει σε ένα μίνι πρόγραμμα άσκησης, ειδικά για αυτήν την περίοδο.

Η άσκηση με παρέα άλλωστε έχει εξαιρετικά αποτελέσματα,  ψυχικά και σωματικά !

Στόχος μας, όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Βαγγέλης Τζαβέλλας,  είναι η γνωριμία με διάφορες μορφές άσκησης, η βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης ολων των δημοτών που επισκέπτονται το Δ.Α.Κ. Άργους  με ασφαλή, ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση στο φιλόξενο χώρο μας !

Για όλες τις πληροφορίες για την  συμμετοχή σας, καλέστε στα τηλέφωνα : 2751360063 και 6974250233.

Καλή αρχή !

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-07-2020 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και […]