18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: νεκρός ο οδηγός της μηχανής από το τροχαίο στον Κολοσούρτη

Τραγική κατάληξη είχε τελικά η σύγκρουση μηχανής με ΙΧ αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Άργους- Τριπόλεως (Κολοσούρτη) στην Αγία Τριάδα Αχλαδόκαμπου.

Ο 39χρονος οδηγός της μηχανής έχασε τη ζωή του καθώς μετά τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά ενώ η σορός του εντοπίστηκε μετά από αρκετή ώρα.

Ειρωνεία: ο άτυχος οδηγός της μηχανής είχε σήμερα γενέθλια καθώς ήταν γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1980 !

Τα ακριβή αίτια του μοιραίου τροχαίου τα ερευνά η αστυνομία και θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Περισσότερα Άρθρα

Ο νέος διοικητής ΔΙΚΕ στην Π.Ε. Αρκαδίας

Το νέο διοικητή ΔΙΚΕ Πελοποννήσου υποστράτηγο Δημήτριο Τσιμπίδη υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου, στο γραφείο του, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος. Η συζήτηση αφορούσε κυρίως θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η διάθεση για ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία.

Σκόραρε και…έξω από τις γραμμές το Ναύπλιο 2017

Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκεντρώθηκε για το Γηροκομείο Ναυπλίου στο ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του Ναύπλιο 2017 με τον Πανηλειακό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο ΔΑΚ Ναυπλίου.   Με πρωτοβουλία της διοίκησης της ομάδας του Ναυπλίου η αναμέτρηση είχε και φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης για τους γέροντες του Γηροκομείου τα οποία θα […]