15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρή 38χρονη γυναίκα

Δίχως τέλος η τραγωδία στην Εύβοια, καθώς οι νεκροί είναι πλέον έξι συνολικά.
Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, 09.08.2020, ο Νίκος Χαρδαλιάς που βρέθηκε στην Εύβοια, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους πως οι νεκροί ήταν πλέον πέντε.

Πλέον, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, οι νεκροί ανέρχονται στους 6, καθώς εντοπίστηκε μια γυναίκα που αγνοούνταν και η οποία δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε δηλώσει πως εκτός από τους πέντε -εκείνη την ώρα- νεκρούς, υπήρχαν και δύο αγνοούμενοι. Επρόκειτο για δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μία εντοπίστηκε και διεσώθη με ελικόπτερο.

Περισσότερα Άρθρα

Τα παιδιά του Ναυπλίου στόλισαν τον “Λάζαρο”

Στο πλαίσιο των Πασχαλινών εκδηλώσεων 2019 που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων, παιδιά σχολείων του Ναυπλίου στόλισαν τον “Λάζαρο” και τον καλάντισαν στα σοκάκια της παλιάς πόλης με λουλούδια και κέφι. Στην πλατεία Καποδίστρια παιδιά κατασκεύασαν στεφάνια με λουλούδια και δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα ανάλογη των ημερών.

Μεγάλη προσοχή: 14 προειδοποιητικά σημάδια ότι έχεις σάκχαρο που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

Τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο, όμως, παρά τη δημοφιλή πεποίθηση, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας είναι κάτι που μπορεί να ελεγχθεί με προσεκτική παρακολούθηση, υγιεινή διατροφή και ενεργό τρόπο ζωής. Είναι σημαντικό να σταματήσετε την αύξηση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα σας νωρίς, πριν σας οδηγήσει σε πιο […]