15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κέρκυρα: 16χρονο κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή του

Μια τραγωδία συνταράσσει τις τελευταίες ώρες την Κέρκυρα, καθώς ένα ανήλικο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε οικοδομη στην περιοχή Κομμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη Κερκυραία 16 ετών περίπου έβαλε τέλος στη ζωή της με αυτοσχέδιο βρόγχο. Στο σημείο όπου εντοπίσθηκε το κορίτσι, έσπευσε το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή, αλλά ήταν ήδη αργά.

Η σορός έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα άφησε σημείωμα όπου αναφέρει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη: Φέρεται να μην άντεξε τη στενοχώρια από το  χωρισμό της από τον φίλο της. Ωστόσο, το κορίτσι ήταν συναισθηματικά ευάλωτο και βρισκόταν υπό την παρακολούθηση ψυχιάτρου.

ΠΗΓΗ: corfutvnews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης : Σίγουρα χρειαζόταν ο νόμος για τις διαδηλώσεις;

Εγώ τώρα, για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα γιατί φαγώθηκε η κυβέρνηση να φέρει τον νόμο για τις διαδηλώσεις. Δεν διαφωνώ ούτε με την λογική του ούτε με τις επιμέρους διατάξεις του, το ξεκαθαρίζω. Όμως δεν καταλαβαίνω τι χρειαζόταν τώρα. Αφού δεν θα εφαρμοστεί. Τουναντίον, ενδέχεται να μεταβληθεί στα καλά του καθουμένου σε αιτία διαδηλώσεων […]

Μαθήτρια γυμνασίου έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Κολωνάκι

Μια 13χρονη μαθήτρια γυμνασίου έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Σπευσίπου στο Κολωνάκι, περίπου στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Το συμβάν σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες.