17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοκτόνησε 18χρονη μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις στην Β. Κυνουρία


Νεκρή εντοπίσθηκε μια 18χρονη κοπέλα στο Πηγάδι Νότιας Κυνουρίας η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η αυτόχειρας είχε αριστεύσει στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις.  

Η 18χρονη απαγχονίστηκε χτες Παρασκευής 31 Ιουλίου στο σπίτι της, όπου και εντοπίστηκε από πρόσωπο του οικείου της περιβάλλοντος, τα οποία ειδοποίησαν την αστυνομία γύρω στις 19:30 το απόγευμα.

Το χωριό έχει σοκαριστεί από την είδηση της αυτοκτονίας της νέας κοπέλας και έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ αναπάντητο μένει το ερώτημα για ποιο λόγο προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκίνησε η απογραφή και η καταγραφή των ζημιών από τις πυρκαγιές

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 9 Αυγούστου, η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών. Συγκεκριμένα, ειδικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποιούν αυτοψίες στους Δήμους Αχαρνών (Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες), Ωρωπού (Αφίδνες, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Δροσοπή), Κηφισιάς (Αδάμες), Διονύσου (Κρυονέρι), Λοκρών (Μαλεσίνα). Στόχος να ολοκληρωθεί η καταγραφή το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να […]

ΚΚΕ: Για την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου στην εκπαίδευση

Για την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου στην εκπαίδευση Σήμερα ψηφίζεται το νομοσχέδιο στη Βουλή, που χτυπάει τη ζωή, τη μόρφωση και το μέλλον των παιδιών του ελληνικού λαού. Αντί η κυβέρνηση να ασχοληθεί με το πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη, με ασφάλεια, με καλυμμένα τα εκπαιδευτικά κενά, με το πώς θα καλυφθούν τα […]