21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο ατύχημα στα Φίχτια – Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε έγκυος στον 6ο μήνα

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου στην περιοχή των Φιχτίων στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο προκλήθηκε από σύγκρουση δυο οχημάτων στην διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών στο ύψος του ΕΝΩΔΙΟΝ στην παλιά εθνική οδό.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε δυο τραυματίες, ανδρόγυνο από το ένα όχημα με την γυναίκα 30 ετών να είναι 6 μηνών έγκυος.

Ο άνδρας και η γυναίκα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δεν έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα αλλά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους για προληπτικούς λόγους και εξετάσεις.

Περισσότερα Άρθρα

Αυστρία: Αναστέλλονται θείες λειτουργίες και θρησκευτικές τελετές – Έκκληση για περιορισμό των κοινωνικών επαφών

Η αναστολή από την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Μαρτίου, των θείων λειτουργιών και των θρησκευτικών συναθροίσεων στην Αυστρία, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποφασίστηκε κατά τη σύσκεψη στη Βιέννη με συμμετοχή του Αυστριακού ομοσπονδιακού καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς και των αρμόδιων υπουργών με τους εκπροσώπους των Εκκλησιών και των Θρησκευτικών Κοινοτήτων στη χώρα. […]

Δημήτρης Σφυρής: “Να επανακτήσουμε την δύναμη της ενότητας και της κοινωνικής συνοχής”

Με τη μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν και στο Δήμο Ερμιονίδας οι εορτασμοί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Προηγήθηκε η Δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων και ακολούθησαν χοροί μαθητών και της χορευτικής ομάδας. Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Σφυρής στο μήνυμα του ανέφερε ότι:  “Η Κοινωνία παλεύει καθημερινά να επανακτήσει Κοινωνική Συνοχή.  Παλεύει να αποκτήσει δυνάμεις αντίστασης […]