18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο ατύχημα στη Νέα Κίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο νωρίτερα σήμερα στη Νέα Κίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Νέας Κίου Άργους με την παραλιακή για Μύλους.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τραυματίας είναι ένα άτομο οδηγός δικύκλου ενώ στο σημείο έσπευσαν η  αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το τροχαί σημειώθηκε όταν ο οδηγός του δικύκλου για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του.

Τα ακριβή αίτια διερευνώνται από το τμήμα τροχαίας Άργους με τον τραυματία να διεκομίζεται στο νοσοκομείο.

Περισσότερα Άρθρα

Αστυνομικοί μπήκαν σε σπίτι στο Περιστέρι και έσωσαν μωράκι από πνιγμό

Από βέβαιο πνιγμό έσωσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ένα παιδάκι ενός έτους στο Περιστέρι, το οποίο είχε καταπιεί καπάκι από αναψυκτικό, είχε φρακάρει στο λαιμό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αναπνοή. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση τις ΕΛ.ΑΣ, περιπολούντες αστυνομικοί το  βράδυ της Τετάρτης (01.04.2020) στο Περιστέρι, άκουσαν τις σπαραχτικές φωνές […]

Σύσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου Άργους με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο

Σύσκεψη για τα θέματα του εμπορικού κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Άργους-Μυκηνών. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος συναντήθηκε με το νεοεκλεγέν Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Άργους και συζήτησαν για όλα τα θέματα που έθεσε ο σύλλογος. Όπως δήλωσε ο κ.Καμπόσος “Οι συνεργασίες μας δυναμώνουν, ο διάλογος οδηγεί σε επίλυση των ζητημάτων”. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Εμπορικού […]