14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες στην Αχαΐα

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της περιοχής Βραχνέικα, στην Αχαΐα.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο άνδρες, ηλικίας 55 και 44 ετών αντίστοιχα.

Σοβαρά τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 42 και 39 χρόνων αντίστοιχα, ενώ ελαφρότερα τραυματίστηκε μία 33χρονη έγκυος.

Περισσότερα Άρθρα

Θρίλερ με τον θάνατο βρέφους από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του

Σε έναν πραγματικό δικαστικό μαραθώνιο με αντικρουόμενες αποφάσεις έχει καταλήξει η υπόθεση θανάτου ενός νεογνού στο νοσοκομείο του Πύργου. Μετά από δύο ποινικές δίκες που έκριναν ένοχο τον γιατρό μαιευτήρα για τον θάνατο του νεογνού, ο Άρειος Πάγος τον απάλλαξε από την δίωξη, λόγω παρέλευσης χρόνου από την κρινόμενη πράξη και παραγραφής του αδικήματος. Τώρα […]

Καταγγέλλουν ιερέα για τραμπουκισμό

Δεν λέει να σταματήσει ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει εδώ και δύο χρόνια μεταξύ του εφημέριου του Αγίου Γεωργίου Μεσσηνίας και των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού. Μια διαμάχη η οποία άρχισε για μια περιφορά εικόνας και συνεχίστηκε με καταγγελίες, σκηνικά και υποθέσεις οι οποίες έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το βίντεο που […]