22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε το αυτοκίνητο στην Κρήτη – Πληροφορίες για τον εντοπισμό δύο πτωμάτων

 

Το ΙΧ στο οποίο επέβαινε η οικογένεια από την Κρήτη εντοπίστηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε γίνει η έκτακτη κλήση βοήθειας προς τις αρχές από την 30χρονη γυναίκα που επέβαινε σε αυτό με τον άντρα, την αδερφή και τη μητέρα της.

Εντός του οχήματος, όπως μεταδίδει το skai.gr βρέθηκαν οι σοροί των δύο από τους τέσσερις αγνοούμενους.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, βρέθηκε στο ποτάμι, περίπου 100 μέτρα από το σημείο που έσκαβαν οι Αρχές, και είναι καλυμμένο με νερό, λάσπη και καλαμιές. Τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να το ανασύρουν με ιμάντες, ενώ φαίνεται η οροφή του οχήματος καθώς έχει υποχωρήσει η στάθμη του νερού στον ποταμό.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της. Η τετραμελής οικογένεια επέστρεφε από γάμο, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού. Οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά για την εύρεση των άλλων δύο ανθρώπων.

Περισσότερα Άρθρα

Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. για τους πλειστηριασμούς

Τις τελευταίες ημέρες εργατικά συνδικάτα, οι μαζικοί φορείς, ολόκληρες γειτονιές σηκώνονται στο πόδι, έχοντας στο πλευρό τους το ΚΚΕ, για να σώσουν τα σπίτια του λαού και μικρομάγαζα από εξώσεις. Εξώσεις και πλειστηριασμοί που έχουν τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Το νομοθετικό πλαίσιο που όλοι αυτοί έφτιαξαν σε συνέχειες, βγάζει […]

Παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στο Ναύπλιο

Σας γνωρίζουμε ότι με την αριθ. 303/19.06.2019 (ΑΔΑ:ΩΚΤΝ7Λ1-ΔΝΩ) απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων πέραν του εθνικού πλαισίου ωραρίου στην πόλη του Ναυπλίου, στα πλαίσια της διοργάνωσης δράσης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου, το Σάββατο 24/08/2019, από ώρα 20:00 έως 2:00.   Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ […]