15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φιλικά προετοιμασίας για την ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου

Κορυφώνεται η προετοιμασία της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, που μας πέρασε έδωσε τρία φιλικά.

Την Παρασκευή το βράδυ με τους νέους του Μίλωνα (ομάδα της Α2 κατηγορίας). Το Σάββατο στο κολυμβητήριο της Αργυρούπολης έπαιξε με την Αργυρούπολη και την Καστέλα.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου ενσωματώθηκαν οι έφηβοι Λέκκας Ανδρέας(έπαιξε βασικός),Βουρλέτσης Νίκος και Χριστόπουλος Δημήτρης αλλά και ο τερματοφύλακας του παιδικού Νίκος Μαντζούνης ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός και χωρίς αλλαγή.

Η προετοιμασία συνεχίζεται στους ίδιους ρυθμούς, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής 28,29 και 30/6 στην Πάτρα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα θα προπονηθεί στο Ναύπλιο με τη συμμετοχή όσων αθλητών από την ακαδημία έχει επιλέξει ο προπονητής των ανδρών Βασίλης Κεφαλάς.

Περισσότερα Άρθρα

Οι τρεις… σωματοφύλακες παραμένουν στον Αργειακό Έσπερο!

Η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι οι τρεις παίκτες, που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της περσινής ανδρικής ομάδας, ο Δημήτρης Καρδαράς, ο Κώστας Κουρουνιώτης και ο Πέτρος Χατζίκος, θα προσφέρουν και φέτος τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον Αργειακό Έσπερο!

Κ. Μητσοτάκης: Οι λέσχες οπαδών θα κλείσουν – Έλεγχος στις θύρες των οργανωμένων οπαδών

Να κλείσουν οι λέσχες οπαδών των ομάδων και να ελέγχονται οι θύρες των οργανωμένων οπαδών στα γήπεδα απο την αστυνομία αποφασίστηκε μετά την ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για τη βία στα γήπεδα, με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και των συναρμόδιων υπουργών, στην οποία προσκλήθηκαν και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση υποτροπής ο πρωθυπουργός προανήγγειλε […]