19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Φρένο» ΑΑΔΕ στις μεταβολές μόνιμης κατοικίας ενόψει Πάσχα

Σε ακόμα ένα μέτρο για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του ιού COVD-19, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Με απόφαση του διοικητή της Αρχής, Γιώργου Πιτσιλή, οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ σταματούν να εξετάζουν τις δηλώσεις αλλαγής μόνιμης κατοικίας, που κάνουν οι φορολογούμενοι ηλεκτρονικά, με στόχο την αποτροπή κατάχρησης του δικαιώματος μεταβολής μόνιμης κατοικίας από τους φορολογούμενους.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων, που εφαρμόζονται για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, και ισχύει για όσο ισχύουν τα συγκεκριμένα μέτρα.

Σημειώνεται ότι, με νεότερη απόφαση, θα καθοριστούν οι περιπτώσεις, για τις οποίες θα εξετάζονται τα σχετικά αιτήματα.

Περισσότερα Άρθρα

Νταλίκα πήρε φωτιά εν κινήσει στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως

Στις φλόγες τυλίχθηκε στις 6:30 το πρωί νταλίκα που κινούνταν στο 95ο χλμ. της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη λίγο πριν τα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Σταμάτησε αμέσως το όχημά του ο οδηγός και βγήκε έξω χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με έξι πυροσβέστες οι οποίοι και έσβησαν πλήρως […]

Δήμος Ναυπλιέων: Από την Τρίτη 24 Μαρτίου οι φιλόζωοι θα μπορούν να προμηθεύονται τροφές ώστε να ταΐζουν τα αδέσποτα

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος αναφέρει ότι: Η επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων για τα ζώα συντροφιάς έχει ήδη ενεργοποιηθεί μετράει αρκετές παρεμβάσεις σε ό,τι αφορά στειρώσεις , αποπαρασιτώσεις, θεραπείες κλπ. Σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί συζητήθηκαν δύο θέματα: 1. Το τάισμα των αδέσποτων του […]