17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Γονείς έβρασαν με καυτό νερό τον 5χρονο γιο τους

Ένας 5χρονος μαρτύρησε κυριολεκτικά στα χέρια των ίδιων του των γονιών καθώς τον… έβρασαν (!) με καυτό νερό.

Ο Ridzuan Mega Abdul Rahman και η Azlin Arujunah καταδικάστηκαν σε ισόβια, με τον πατέρα μάλιστα να δέχεται δημόσια και 24 ραβδισμούς, όπως ορίζει ο νόμος της Σιγκαπούρης.

Το 28χρονο ζευγάρι φερόταν στον 5χρονο γιο του σαν ζώο. Το παιδί ήταν κλειδωμένο μέσα σε ένα κλουβί, υποσιτισμένο και ζούσε μέσα στις ακαθαρσίες του.

Ωστόσο, αυτά τα μαρτύρια δεν έφταναν στους διαβολικούς γονείς, καθώς είχαν κάψει με καυτό νερό το παιδί, συνολικά άλλες 4 φορές. Όμως η τελευταία ήταν και η μοιραία.

Αφού έκαψαν το παιδί με το ζεματιστό νερό, αποφάσισαν να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο 7 ώρες αργότερα, όταν κατέρρευσε.

Ο 5χρονος, το όνομα του οποίο δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, πέθανε την επόμενη ημέρα.

Οι γονείς αρχικά ανέφεραν πως το παιδί έπαιζε κοντά σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ωστόσο η αστυνομία, με την συνδρομή των γιατρών, διαπίστωσε πως ο 5χρονος ήταν θύμα κακοποίησης.

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Mad Clip

Νεκρός ανασύρθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης έπειτα από τροχαίο στη Βουλιαγμένη ο ράπερ Mad Clip, γνωστός και ως Πίτερ Αναστασόπουλος. Όπως έγινε γνωστό, ο 34χρονος ράπερ για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, μάρκας Porsche, και προσέκρουσε σε μια κολόνα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέφερε ότι κλήθηκε σε περιστατικό στη Βουλιαγμένη προκειμένου να απεγκλωβίσει ένα άτομο […]

Καιρός: Ισχυρές βροχές, πολύ κρύο και χιόνια την Τετάρτη

Καιρός: Βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χιονοπτώσεις αναμένονται την Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της χώρας, με παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Πιο αναλυτικά, βροχοπτώσεις αλλά και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κατά κύριο λόγο στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, στο Νότιο Ιόνιο, στη Δυτική Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη Θράκη, […]