17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε δύο ιστιοφόρα στο παλιό λιμάνι της Πάτρας

Στις φλόγες τυλίχθηκαν δύο ιστιοφόρα, στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, το πρωί του Σαββάτου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο ένα ιστιοφόρο, από άγνωστη αιτία, στην πύλη 7 και γρήγορα επεκτάθηκε και στο άλλο, που ήταν σε κοντινή απόσταση. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 1 πυροσβεστικό πλοιάριο.

Και τα δύο ιστιοφόρα βρίσκονταν στην ξηρά, για εργασίες συντήρησης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes. Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε κάποιο άτομο.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Στην παράταξη μας ο Παναγιώτης Γ. Καραγιάννης

Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Παναγιώτη Γ. Καραγιάννη, Αστυνομικού. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξής μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: «Ο συνδυασμός μας «ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» υποδέχεται έναν ακόμη νέο άνθρωπο ο οποίος καθημερινά βρίσκεται δίπλα στον πολίτη με την ιδιότητα του Αστυνομικού και είμαι […]

Στους 336 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα – Δύο ακόμη θύματα

Στους 336 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι, ακόμη δύο ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από Covid -19. Πρόκειται για έναν 55χρονο και έναν 84χρονο οι οποίοι νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Νωρίτερα δύο ακόμη συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον Covid-19.