19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χρηματοδότηση μελετών για το νέο ΕΣΠΑ διεκδικεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ξεκαθαρίστηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το τοπίο με τις μελέτες των έργων που υπάρχουν ανά Περιφερειακή Ενότητα και καταρτίστηκαν οι σχετικοί πίνακες, όπου φαίνεται ποιες από αυτές έχουν πληρωθεί και ποιες είναι σε εξέλιξη.

Μετά από την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα αποσταλούν στο υπουργείο Ανάπτυξης οι σχετικοί πίνακες, με παράλληλο αίτημα να χρηματοδοτηθούν μελέτες για έργα που προορίζεται να ενταχθούν στο επόμενο ΠΕΠ Πελοποννήσου (ΕΣΠΑ 2021 – 2027).

Οι εν λόγω μελέτες έχουν τεθεί σε αξιολογική σειρά και το ποσόν που αναμένεται να διατεθεί από το υπουργείο για τη χρηματοδότησή τους κυμαίνεται από 6 ώς και 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο πίνακας που θα αποσταλεί θα δοθεί και στη δημοσιότητα, τόνισε ο περιφερειάρχης.

Περισσότερα Άρθρα

Θεοδωρικάκος: Να τιμήσουμε ειρηνικά την επέτειο του Πολυτεχνείου

Έκκληση προς όλους, να τιμήσουμε ειρηνικά την επέτειο του Πολυτεχνείου και «την εξέγερση των φοιτητών και της νεολαίας το 1973 ενάντια στο χουντικό τυραννικό καθεστώς», έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας χθες το πρωί στον ΣΚΑΙ, ενώ τόνισε ότι, η Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έχουν λάβει «σε πολύ στενή συνεργασία […]

Απάντηση της ΔΕΥΑΑΡΜ στη ΔΕΥΑΝ

Αξιότιμε Δήμαρχε Ναυπλιέων, αξιότιμοι κύριοι της ΔΕΥΑΝ, Διαβάσαμε με μεγάλη προσοχή την ανακοίνωση σας και με την σειρά μας σας ενημερώνουμε….πως κι εμείς συμφωνούμε να εφαρμόσουμε κατά γράμμα, την απόφαση του δικαστηρίου που …κερδίσατε!!! Σύντομα θα την εφαρμόσουμε! Εις το επανιδείν λοιπόν!