19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χριστουγεννιάτικο φιλοζωικό bazaar στο Λουτράκι!

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10.00 έως τις 22.00 στο Ξενοδοχείο Beau Rivage το Φιλοζωικό Σωματείο «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» (ΚΟ.ΠΡ.Α.Π) διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.

H ΚΟ.ΠΡ.Α.Π. είναι ένας νεοσύστατος (Ημ. Νομιμοποίησης 27/11/2013) φιλοζωικός σύλλογος τοπικής εμβέλειας, για το νομό Κορινθίας εν ολίγοις, που στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων συντρογιάς, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με το περιβάλλον και την προστασία αυτού.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να ανατρέξετε στην σελίδα του συλλόγου στο facebook, για περαιτέρω πληροφορίες, ΚοΠρΑΠ Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας – CAR Corinthia Animal Rescue.

Περισσότερα Άρθρα

Εμβολιασμός μεταναστών από την Περιφέρεια σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αναλάβει, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τον εμβολιασμό εναντίον της covid-19 των μεταναστών εργατών γης σε Λακωνία και Τριφυλία κυρίως, στο πλαίσιο του μηχανισμού που ήδη υφίσταται για την παρακολούθηση και αποτροπή της ελονοσίας. Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας μετά την 2η συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας της Περιφέρειας, σήμερα Δευτέρα […]

Φωτιά σε κολόνα της ΔΕΗ στην Κάντια

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε κολόνα της ΔΕΗ στην Κάντια. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη 1:30 περίπου το μεσημέρι και επεκτάθηκε σε ξερά χόρτα. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική Ναυπλίου με δυο οχήματα και άνδρες για την κατάσβεση της.