19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χωρίς αυτοκίνητα το κέντρο της Αθήνας για τουλάχιστον τρεις μήνες

ΕΤ

Στην απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας για τους επόμενους τουλάχιστον τρεις μήνες με τη δυνατότητα αυτό να παραταθεί και για τρεις ακόμη, προχωρά η κυβέρνηση ύστερα από πρόταση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας γίνεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του «Μεγάλου Περιπάτου» της Αθήνας με συνολικό μήκος διαδρομής 6,8 χιλιόμετρα και ο οποίος περιλαμβάνει την Ενοποίηση του Ιστορικού Κέντρου της πόλης.

Ο περιορισμός εφαρμόζεται στην Πλάκα, στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς Μητροπόλεως-Ερμού-Αθηνάς-Σταδίου-Μητροπόλεως και στο τμήμα της οδού Ερμού από την οδό Αθηνάς ως την οδό Αγίων Ασωμάτων. Η οδός Σταδίου παραμένει σε κυκλοφορία στο σύνολό της. 

Από τα μέτρα εξαιρούνται οχήματα μονίμων κατοίκων των περιοχών, οχήματα τα οποία κινούνται από και προς χώρους στάθμευσης, επαγγελματικά οχήματα, μέσα μαζικής μεταφοράς. 

Περισσότερα Άρθρα

Κοινωνικό μέρισμα: Πριν τα Χριστούγεννα η καταβολή του – Νέες διευκρινίσεις Σκυλακάκη

Διευκρινίσεις για το κοινωνικό μέρισμα και τον χριστουγεννιάτικο μποναμά σε χαμηλοσυνταξιούχους, ενεργούς υγειονομικούς και άτομα με αναπηρία που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Σκυλακάκης τα επιδόματα θα καταβληθούν πριν τα Χριστούγεννα διευκρινίζοντας ότι δικαιούχοι είναι και όσοι παίρνουν προσωρινή σύνταξη και πάλι βέβαια αν πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια. Ξεκαθάρισε, επίσης, σε ό,τι αφορά το κοινωνικό μέρισμα στους χαμηλοσυνταξιούχους ότι […]

Έκλεισε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πλατεία Συντάγματος

Τελευταία ήμερα λειτουργίας σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο. Όπως βλέπετε και στο ενημερωτικό σημείωμα που βρίσκεται στην είσοδο της Τράπεζας, οι συναλλαγές με το κοινό σταμάτησαν στις 12 το μεσημέρι λόγω μεταφοράς των εργασιών του παραρτήματος. Οι πληροφορίες θέλουν το οίκημα το οποίο έχει περάσει […]