19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ψάχνει ψηφοφόρους η Ελένη Παναγιωτοπούλου

 

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να έχει πολύ κόσμο στη συγκέντρωση της η Ελένη Παναγιωτοπούλου.

Το βασικότερο και χωρίς πάντως να μας προκαλεί έκπληξη ήταν το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των ανθρώπων που πήγαν να την ακούσουν είτε ανήκουν στην παράταξη του Τάσου Χειβιδόπουλου είτε είναι φίλοι και υποστηρικτές του Πέτρου Τατούλη.

Έτσι είναι όμως αυτά, ανταποδωτικά: όποιον στηρίζεις, σε στηρίζει.

Άλλωστε αυτό ήταν και το ξεκάθαρο μήνυμα που έδωσε ο Δημήτρης Καμπόσος στο βίντεο που έστειλε και παρουσιάστηκε στην ομιλία του Γιάννη Ανδριανού αλλά και με τη φυσική του παρουσία στη συγκέντρωση της Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ , είπε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών.

Δεν ξέρω βέβαια τι υποστηρικτές θα βρει η Ελένη Παναγιωτοπούλου από έναν άλλο κομματικό χώρο, καθώς ο Τάσος Χειβιδόπουλος αποτελεί στέλεχος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, και ο Πέτρος Τατούλης βρίσκεται σε κόντρα με την Νέα Δημοκρατία και τον αυριανό Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Γιαβάς-γιαβάς, κράτος και μόνο κράτος

Θα το γράψω κι ας μου την πέσουν οι κρατικιστές. Το γεγονός ότι οι γιατροί και νοσηλευτές του κρατικού ΕΣΥ υπερβάλουν εαυτόν στην πανδημία –κι έχουν την ευγνωμοσύνη όλων μας γι’ αυτό, δεν σημαίνει διόλου ότι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι έγιναν ξαφνικά ήρωες και ανοικτόμυαλοι. Λαμβάνω δυσοίωνα μηνύματα από τους σχεδιασμούς που γίνονται στα υπουργεία […]

ΚΚΕ: Καταστροφές των εσπεριδοειδών στην Αργολίδα λόγω του παγετού

Νέα μεγάλη απώλεια στο εισόδημά τους δέχτηκαν οι βιοπαλαιστές αγρότες στο νομό Αργολίδας, λόγω του παγετού που έπληξε τις καλλιέργειες των εσπεριδοειδών. Μάλιστα οι ζημιές είναι πολύ μεγαλύτερες λόγω και της διακοπής ρεύματος που είχε σαν αποτέλεσμα να μην λειτουργήσουν τα όποια συστήματα αντιπαγετικής προστασίας υπάρχουν (ανεμομείκτες, πομόνες). Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες από -5c έως […]