20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ψήφισμα συμπαράστασης στη Μαρία Δ. Ευθυμίου

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας καταδικάζει απερίφραστα τις λεκτικές επιθέσεις σε βάρος της εκλεκτής Καθηγήτριας Ιστορίας του ΕΚΠΑ και επίτιμου μέλους του, Μαρίας Δ. Ευθυμίου.

 

Πολύ περισσότερο δε, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του απέναντι στις απροκάλυπτες απειλές που δέχεται η ίδια και οι οποίες εντέλει αποκαλύπτουν ότι η δήθεν “ελευθεριακή” ιδεολογία όσων αυτοαποκαλούνται «αναρχικό στέκι Φιλοσοφικής» εμφανίζει όλα τα χαρακτηριστικά της πιο αυταρχικής, αντιδραστικής και ολοκληρωτικής αντίληψης και πρακτικής.

 

Είμαστε στο πλευρό της στον κοινό αγώνα για υψηλού κύρους και ποιότητας δημοκρατική Παιδεία!

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Ν. Μπουμπάρης

 

Η Γενική Γραμματέας

Κ. Καλποδήμου

Περισσότερα Άρθρα

Τζόκερ: Βρέθηκε υπερτυχερός που κερδίζει περισσότερα από 7,3 εκατομμύρια ευρώ!

Έναν υπερτυχερό που θα δει τον λογαριασμό του να… φουσκώνει κατά 7.398.395 ευρώ ανέδειξε την Κυριακή η κλήρωση του Τζόκερ. Οι τυχεροί αριθμοί στη χθεσινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 5, 11, 28, 29, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Τριήμερο με καύσωνα

Καύσωνα μας επιφυλάσσει ο Ιούλιος για το τέλος του, καθώς τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη πρόκειται να έρθουν αντιμέτωπες με υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες θα κορυφωθούν το τριήμερο Πέμπτη-Σάββατο. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες αναμένεται να επηρεάσουν τον καιρό στην Ελλάδα, αλλά και στις περισσότερες χώρες της δυτικής, νότιας και […]