20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

“ΌΧΙ σε κάπνισμα και αλκοόλ”: Παρουσίαση από την 1η ΤΟΜΥ Άργους στο Κιβέρι

“ΌΧΙ σε κάπνισμα και αλκοόλ” ο τίτλος της πολύ χρήσιμης παρουσίασης της 1η ΤΟΜΥ Άργους χθες στο Κιβέρι και συγκεκριμένα στο τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019, που συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία.

Η επισκέπτρια υγείας Βασιλική Στεφανοπούλου και η κοινωνική λειτουργός Βασιλική Γιαννακοπούλου, με πολύ παραστατικό και πειστικό τρόπο ενημέρωσαν παιδιά και γονείς και απάντησαν στις πολλές απορίες τους.

Οι βλαβερές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό από το κάπνισμα και τη χρήση αλκοόλ είναι γνωστές και επιστημονικά τεκμηριωμένες, οι συνήθειες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό και θα πρέπει να αποφεύγονται.

Στην διεπιστημονική ομάδα που έδωσε το παρόν στην εκδήλωση συμμετείχε και η γενική οικογενειακή ιατρός κ. Ελίνα Παπαδοπούλου, συντονίστρια της 1η ΤΟΜΥ Άργους.

Το τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019 που διοργανώνει ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ με υπεύθυνο τον Γιάννη Καρκαλάτο συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019.

Επόμενη παράλληλη δράση, σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου, μάθημα Α’ Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (περιφερειακό τμήμα Άργους).

Περισσότερα Άρθρα

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης. Για την υπόθεση αυτή, […]

Αποκαλυπτήρια της προτομής του Κωνσταντίνου Πανανά στο Άργος

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τα αποκαλυπτήρια τηs προτομήs του Αντιναυάρχου (ΠΝ) Κωνσταντίνου Πανανά, ο οποίο έπεσε υπέρ πατρίδος κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην βραχονησίδα Κίναρος του Αιγαίου, τη νύχτα της 11-02-2016 ως συγκυβερνήτης Ελικοπτέρου ΑΒ-212. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:30 στον αύλειο χώρο […]