17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ρουά-Ματ στο Ναύπλιο

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου συμμετείχε για πρώτη φορά στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Άλωση του Παλαμηδίου, διοργανώνοντας δύο σκακιστικά τουρνουά και έναν αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα πρόσωπα και τους φορείς που στήριξαν τις δραστηριότητες της Σκακιστικής Ακαδημίας:
Τον Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Κωστούρο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων για την ένταξη των εκδηλώσεων μας στο γενικό πρόγραμμα του εορτασμού και την υποστήριξη που μας παρείχαν.
Εξίσου πολύτιμη ήταν και η συμβολή του ΔΟΠΠΑΤ στην διοργάνωση και ευχαριστούμε γι’αυτήν την Πρόεδρό του κυρία Μαρία Ράλλη-Πιτσάκη και το Δ.Σ του ΔΟΠΠΑΤ.


Μεγάλο μερίδιο για την επιτυχή διεξαγωγή και των τριών εκδηλώσεων είχε ο επικεφαλής προπονητής της Σκακιστικής Ακαδημίας κύριος Ανέστης Μιχαηλίδης ο οποίος είχε την ευθύνη της υλοποίησής τους.
Ήταν μεγάλη τιμή για το Σωματείο μας η αποδοχή από τον σπουδαίο Έλληνα σκακιστή κύριο Ιωάννη Παπαïωάννου της πρόσκλησης μας για συμμετοχή στον αγώνα επίδειξης και στις βραβεύσεις των νικητών.
Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλουμε στον χώρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΦΟΥΓΑΡΟ» που φιλοξενεί τα μαθήματα και τις εκδηλώσεις μας. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη των ανθρώπων του είναι πολύτιμη για μας.
Η Σκακιστική Ακαδημία ευχαριστεί επίσης όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς και τα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο και κόπο για το πνευματικό άθλημα του σκακιού και όλους τους φίλους του σκακιού στην περιοχή μας που αγωνίζονται για την ανάπτυξή του.

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων: Ξεκινάει αύριο η Πρόσκληση για την πρόσληψη 30 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη συνολικά τριάντα (30) ατόμων (με 3ωρη ημερήσια απασχόληση) για την καθαριότητα σχολικών μονάδων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για το διδακτικό έτος 2021 – 2022. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες […]

Με σκηνική καντάτα στην πινακοθήκη Ναυπλίου συνεχίστηκε το 29ο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου

Σκηνική καντάτα με τίτλο “Ημερολόγιο για περαστικούς στα τέλη του αιώνα” σε μουσική Περικλή Κούκου και σε στίχους και κείμενα Χριστόφορου Χριστοφή παρακολούθησαν οι θεατές του 29ου Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου το βράδυ του Σαββάτου 1 Αυγούστου, 4η μέρα της διοργάνωσης στον αίθριο χώρο της πινακοθήκης Ναυπλίου. Η Καντάτα «Ημερολόγιο για περαστικούς στα τέλη του αιώνα» […]