14 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Οικοδεσπότης ο Μητροπολίτης σε πρωτοχρονιάτικο δείπνο

Σε εστιατόριο της περιοχής του Άργους διοργανώθηκε πρωτοχρονιάτικο δείπνο για τις ιερατικές οικογένειες και γενικότερα για τους υπαλλήλους της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. 

Σε μία όμορφη βραδιά ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος δείπνησε με τους Ιερείς, τους συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως του και τις οικογένειες τους .

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος καλωσόρισε με στοργή και αγάπη τους Ιερείς, τις Πρεσβυτέρες και τα παιδιά τους καθώς και όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται σε όλους τους τομείς της Ιεράς Μητροπόλεως (Γραφεία, Ραδιοφωνικό Σταθμό, Εκδόσεις «Επιστροφή», Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, Γραφείο Νεότητος, και μέλη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου .

Στη συνέχεια τους ευχαρίστησε όλους και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και δύναμη στην διακονία τους.

Πρωτοχρονιάτικο δείπνο του Μητροπολίτη Αργολίδας στους Ιερείς και τις οικογένειες τους

Κατά τη διάρκεια του δείπνου υπήρχε απασχόληση των παιδιών και η βραδιά έκλεισε με τα παιδιά να τραγουδούν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Ποιμενάρχη και Πνευματικό Πατέρα τους.

Ο Σεβασμιώτατος ανταποκρίθηκε με πολύ αγάπη σε όλα τα παιδιά χαρίζοντάς τους δώρα.

Σε όλους τους Ιερείς και τις Πρεσβυτέρες ο Σεβασμιώτατος χάρισε τα νέα του βιβλία των εκδόσεων της Μητροπόλεως Αργολίδος «Επιστροφή» «Πέρα από τη δικαιοσύνη», «Παύλος Φλωρένσκυ» και «Άγιοι της Καρελίας».

Περισσότερα Άρθρα

Αριστοτελεία Δόγκα: Ποια είναι η εισαγγελέας που συγκλόνισε το πανελλήνιο- Αύριο η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την υπόθεση Τοπαλούδη

Η Αριστοτέλεια Δόγκα είναι η Εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη. Ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ασυνήθιστη, προτίμησε να κατεβάσει τις αναρτήσεις της, αφού ξαφνικά ο Τύπος βρέθηκε να αναπαράγει όλα όσα έχει ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ. Η Αριστοτέλεια Δόγκα στην τελευταία της ανάρτηση είχε ποστάρει τα λουλούδια που της χάρισε η μητέρα της άτυχης Ελένης […]

Ελληνικό Ωδείο Άργους: «…μια …Άνοιξη τραγούδια…!»

Ένα μουσικό οδοιπορικό με γνωστές και αγαπημένες μελωδίες κορυφαίων Ελλήνων συνθετών από την Athens Chamber Orchestra θα ακούσουμε την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 8 το βράδυ στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος. Την  Athens Chamber Orchestra διευθύνει ο Απόλλων Κουσκουμβεκάκης και τραγουδά η Άννα Ματσούκα. Την εκδήλωση διοργανώνει το Ελληνικό Ωδείο παράρτημα Άργους με Καλλιτεχνική Διευθύντρια την Μεταξία Γκότση. […]