31 °C Argos, GR
Αύγουστος 17, 2019

2ος Δρόμος Κάστρου Άργους 2019

Την Κυριακή στις 25 Αυγούστου 2019 ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων & Δρομέων Αργολίδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού -Υπεραποστάσεων (http://eoslmay.gr/) θα διοργανώσει για δεύτερη χρονιά τον «2ο Δρόμο Κάστρου Άργους». 

Μια αθλητική δρομική δραστηριότητα που σκοπό έχει να αναδείξει το φυσικό κάλλος της περιοχής, με την σύνδεση δύο ιστορικών αρχαιολογικών χώρων: την Αρχαία Δειράδα και την «Λάρισα», το Κάστρο του Άργους .

Τοποθεσία-Χώρος Εκκίνησης: Προφήτης Ηλίας (Λόφος Ασπίδας), Άργος, Αργολίδας.

Ημερομηνία: Κυριακή 25/8/2019

Ώρα εκκίνησης: 08:30 π.μ.

Απόσταση: 11 χλμ.

Περιγραφή Διαδρομής: Ο αγώνας ξεκινάει από τον Προφήτη Ηλία στο Άργος, περιλαμβάνει ανάβαση στο κάστρο και επιστροφή. Αποτελείτε κυρίως από ασφάλτινη διαδρομή βατή με μικρού ποσοστού χώματος.

Τροφοδοσία: Θα υπάρξουν δυο σταθμοί τροφοδοσίας με νερό.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Θα υπάρχει χρονομέτρηση και δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 100 λεπτά (1 ώρα και 40 λεπτά).

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Έπαθλα: Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια. Οι τρεις πρώτοι άνδρες αθλητές γενικής κατηγορίας και οι τρεις πρώτες γυναίκες αθλήτριες γενικής κατηγορίας θα βραβευτούν με κύπελλο.

Κατάθεση δηλώσεων: Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η Παρασκευή 23/08/2019 και περιορισμένος αριθμός την ημέρα του αγώνα. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής με όριο τις 200.

Κόστος συμμετοχής: Ορίστηκε στα 5 ΕΥΡΩ

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής μέσω της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον αριθμό λογαριασμού: 31493709005 (ΙΒΑΝ: GR8101103140000031493709005) – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της ατομικής σας συμμετοχής:

Αιτήσεις Εγγραφής Δρομέων πατήστε ΕΔΩ

Πληροφορίες: Δημήτρης Βύρλας 6974481474 και Δημήτρης Σαμαρτζής 6978611666.

Εθελοντική Προσφορά: Στον 2ο Δρόμο Κάστρου Άργους, θα υπάρξει υποστήριξη από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Αργολίδας Wolf Pack και υγειονομική κάλυψη από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Άργους και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας.

Ιατρική Εξέταση: Όλοι οι αθλητές / τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια του αγώνα. Όριο ηλικίας για τους δρομείς είναι το 18ο έτος. Οι αγωνιζόμενοι συναινούν στη λήψη φωτογραφιών για χρήση στον τύπο.

Περισσότερα Άρθρα

Αργολίδα 2000: Ευχαριστούμε και υποσχόμαστε

Το Δ. Συμβούλιο κι οι Προπονητές του Α.Σ «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000» αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά: ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  που πήραν μέρος στην φετινή αθλητική γιορτή του συλλόγου μας (ΔΑΚ Ναυπλίου Σάββατο 8-6-2019)  για την συμμετοχή τους και για την προσπάθεια τους αλλά και για την άψογη κι όμορφη παρουσία τους. ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και συμμετείχαν στην ετήσια αθλητική μας εκδήλωση. ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, το  ΕΚΑΒ καθώς και τους επίσημους κριτές ΕΑΣ (ΣΕΓΑΣ) για την ανιδιοτελή συνεισφορά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων. Τον Δήμαρχο της πόλης μας Δ. ΚΩΣΤΟΥΡΟ κι τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό  για την […]

Θανάσης Νταβέλος: Δεν κάναμε καμία έκπτωση στις ηθικές μας αρχές, δεν δεχτήκαμε βοήθεια από κανέναν, δεν συμβιβαστήκαμε

Ανακοίνωση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ερμή Κιβερίου, Θανάση Νταβέλου: Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε και μας βρήκε όλους αγκαλιασμένους σαν μια μεγάλη οικογένεια. Ως πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα αυτή και για όσα καταφέραμε τη φετινή χρονιά. Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 για την κατάκτηση […]