11:36
0
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ :
Λειτουργία του Πανελλήνιου Δικτύου υποστήριξης των υπερχρεωμένων καταναλωτών.


Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Νέα και Εκδηλώσεις


Ξεκινάει η λειτουργία του Πανελλήνιου Δικτύου υποστήριξης των υπερχρεωμένων καταναλωτώνκαι παροχής σε αυτούς δωρεάν νομικής συνδρομής στο στάδιο της προσπάθειάς τους για εξωδικαστική ρύθμιση των χρεών τους, με τη συμμετοχή δικηγορικών συλλόγων και ενώσεων καταναλωτών από όλη τη χώρα.


ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΖΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!" ΜΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ:' ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές αυτού του blog διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια με υβριστικό/προσβλητικό/προκλητικό περιεχόμενο, περιεχόμενο που παραπέμπει σε προπαγάνδα ή ποινικά κολάσιμες ενέργειες, καθώς και σχόλια που αντιτίθενται στην ηθική και φιλοσοφία του blog.