22:44
0


Την Τρίτη 23η Αυγούστου, ημέρα της αποδόσεως της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου πανηγυρίζει ο Ι. Ενοριακός Ναός «Παναγία Φανερωμένη» Υψηλών Αλωνίων Ξυλοκάστρου. Το πρωί και περί ώρα 07.30’ ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία, ευλογώντας τον Κλήρο και τον Λαό που θα συμμετέχει, απευθύνοντάς τους λόγο διδακτικό πνευματικής οικοδομής.

     Ο Σεβασμιώτατος πολλές φορές επισκέφθηκε  τον αρχαιοπρεπή και επιβλητικό αυτό Ι. Ναό, τον κατά τα πρότυπα Παλαιοχριστιανικής Βασιλικής κτισμένο, συνοδεύοντας μάλιστα και άλλους φιλοξενούμενους του κατά καιρούς Αρχιερείς, για να δουν με τα μάτια τους και να θαυμάσουν αυτό το μνημειώδες έργο αλλά είναι η πρώτη φορά που θα λειτουργήσει μετά και από τον θάνατο του Εφημερίου και Κτίτορος π. Νίκωνος Κοτσόβολη.

     Καλούνται όλοι οι φιλέορτοι χριστιανοί να παραστούν στην Ιερά αυτή πανήγυρη για να τιμήσουν την Παναγία μας αλλά και να λάβουν την ευλογία από τον Ποιμενάρχη μας.                             ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές αυτού του blog διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια με υβριστικό/προσβλητικό/προκλητικό περιεχόμενο, περιεχόμενο που παραπέμπει σε προπαγάνδα ή ποινικά κολάσιμες ενέργειες, καθώς και σχόλια που αντιτίθενται στην ηθική και φιλοσοφία του blog.