16:53
0


Μια εκρηκτική προσωπικότητα ο Φαρμασώνης και πως θα μπορούσε άλλωστε να ήταν διαφορετικός, όλοι όσοι συμμετέχουν στο εργαστήρι του βγάζουν πράγματα που δεν ήξεραν ότι έχουν μέσα τους.Απαιτητικός όπως όλοι όσοι ξέρουν τι προσφέρουν αλλά και τι θέλουν να πάρουν από τους συνομιλητές τους γιατί στο εργαστήρι του οι "μαθητές" συμμετέχουν δεν είναι απλοί ακροατές.

Δελτίο τύπου

Το θεατρικό «Εργαστήρι Κατίνα Παξινού» του Συλλόγου μας, που διευθύνει ο καταξιωμένος Αρκάς Σκηνοθέτης Κώστας Ν. Φαρμασώνης έφθασε στο μέσο του πρώτου κύκλου λειτουργίας του και έχει την τύχη να αυξάνονται ακόμη οι μαθητές του.
Κάθε Σάββατο στις 4.00-7.00 μ.μ. βουτάμε σε ένα μαγευτικό βυθό, όπου συλλέγουμε εμπειρίες, βρίσκουμε νέα όρια του εαυτού μας και τα ξεπερνάμε, αλλά κυρίως ανακαλύπτουμε ένα νέο κόσμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές αυτού του blog διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια με υβριστικό/προσβλητικό/προκλητικό περιεχόμενο, περιεχόμενο που παραπέμπει σε προπαγάνδα ή ποινικά κολάσιμες ενέργειες, καθώς και σχόλια που αντιτίθενται στην ηθική και φιλοσοφία του blog.