4/20/2016 08:18:00 μ.μ.
0
 
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, πραγματοποίησε εκδήλωση Απονομής Τιμών, σε όλους τους συντελεστές (θεσμικούς, Χορηγούς και Εθελοντικές Ομάδες) που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου 2016.

Στην ίδια εκδήλωση έγινε η βράβευση των νικητών των Σχολείων (Δημοτικών – Γυμνασίων και Λυκείων) και αποδόθηκαν οι συνδρομές των συμμετεχόντων στα 2,5 χλμ. στην Ενορία της Ευαγγελίστριας για τα γεύματα Αγάπης.

Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 20/04/2016 στο ξενοδοχείο Αμαλία με παρόντες τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Σιδέρη, την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Π. Καλκούνου, τους αντιδημάρχους Γ.Μπουζαλά και Γ. Καχριμάνη, δημοτικών συμβούλων κ.α.Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Ο.Ε., κ. Δημήτρης Κωστούρος, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου για την διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού δρομικού αθλητικού γεγονότος, αναφέρθηκε στην πανθομολογούμενη επιτυχία της διοργάνωσης και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες , τους θεσμικούς φορείς, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του αγώνα. 

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όλες τις εθελοντικές οργανώσεις που αποτέλεσαν την καρδιά της διοργάνωσης αλλά και στους πολίτες και τις επαγγελματικές τάξεις που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τον Μαραθώνιο με την υποδειγματική εφαρμογή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και την πολύπλευρη υποστήριξη με τις ενέργειές τους αλλά και με την παρουσία τους των αγωνιζομένων. 

Τέλος αναφέρθηκε στις νέες πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που υλοποιήθηκαν με επιτυχία το 2016 (Πρόγραμμα προετοιμασίας Δημοτών δρομέων, Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος, Μουσικό Πρόγραμμα, Πρόγραμμα επισκέψεων συνοδευτικών προσώπων - Τουριστική σύνδεση με αρχαιολογικούς χώρους (Ναύπλιο, Παλαμήδι, Επίδαυρο και Μυκήνες), Περιβαντολογικό Πρόγραμμα, Αναμνηστικά Μαραθωνίου, Πάστα πάρτι) και με τις οποίες ολοκληρώθηκε η Αθλητική Γιορτή η οποία ξεπέρασε τα όρια της Πόλης του Ναυπλίου, του Νομού της Αργολίδας αλλά και την Πελοπόννησο και που πιστεύει ότι κατέταξαν τον Μαραθώνιο Ναυπλίου στην ποιοτική κορυφή αντίστοιχων διοργανώσεων
Ο δήμαρχος  Ναυπλίου ανακοίνωσε την ημερομηνία του Αγώνα του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2017 για της 5/03/16 και την απόφαση της Δημοτικής αρχής για την συνέχιση και διεύρυνση της διοργάνωσης τα επόμενα χρόνια ώστε το Ναύπλιο εκτός από φιλικός προορισμός να αποτελέσει και προορισμό αθλητικού Τουρισμό. Σημείωσε ότι η μέρα του Μαραθωνίου Ναυπλίου θα είναι και η ημέρα χωρίς αυτοκίνητα για την πόλη του Ναυπλίου.

STUDIO B&G0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.