4/17/2016 11:09:00 π.μ.
0

Η 4η ΠανΠελοποννησική Ηµερίδα Επιχειρηµατικότητας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή στο Ναύπλιο 17 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Αμαλία με θέμα "Το Συνεργείο ως Επιχείρηση- Ευκαιρίες και Τρόποι Ανάπτυξης στην Οικονοµική κρίση", που απευθύνοταν σε όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου.

Στόχος της ημερίδας ήταν να ενημερώσει για την σημερινή επιχειρηματικότητα και τους τρόπους αξιοποίησης των τρεχουσών επιχειρηματικών ευκαιριών.

Διοργανωτές ήταν το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία και εκλεκτούς εισηγητές -συνεργάτες.

Τις εργασίες της ημερίδας παρακολούθησαν ο βπυλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Ποεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδος Φώτης Δαμούλος κα.


Τα θέματα που απασχόλησαν την ημερίδα 

- Νέες επερχόµενες Τεχνολογίες Οχηµάτων Τεχνολογικές εξελίξεις των αυτοκινήτων και εφαρµοσµένα συστήµατα µε στόχο την οδική ασφάλεια.

-Αύξηση διελεύσεων συνεργείου Αυξάνω τις διελεύσεις, διατηρώ ενεργό πελατολόγιο. Προσαρµογή στις απαιτήσεις της σηµερινής αγοράς. Μια ευκαιρία για ανανέωση και καινοτοµία. Τι ψάχνει ο πελάτης σήµερα; Πώς θα του πω ότι θα το βρει σε εµένα; Πώς θα το πείσω ότι το έχω; Πως θα διασφαλίσω ότι θα το βρεί; Πως δε θα µε ξεχάσει; Πως θα αυξήσω τα κέρδη µου µε σταθερά έσοδα; 

-Πιστοποίηση Συνεργείων Πιστοποίηση συνεργείων και νοµοθεσία, µοχλός ανάπτυξης της επιχειρηµατικότητας του συνεργείου, περιβαλλοντικές υποχρεώσεις συνεργείων 

-Χρηµατοδότηση Συνεργείου Χρηµατοδότηση µικροµεσαίων επιχειρήσεων, προγράµµατα και η αξιοποίηση τους, χρηµατοδοτικά εργαλεία, οφέλη επιχειρήσεων. 

-∆ιαχείριση Θυµού Πελάτη Τι κάνετε µε ένα πελάτη που πήγαν στραβά τα πράγµατα; Πως τον διαχειρίζεστε; Θα θέλατε να τον ξαναδείτε ευχαριστηµένο στο µαγαζί σας - τι πρέπει να κάνετε γι αυτό; 

- Ηλεκτρικό BMW i3 Η Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, παρουσίαση του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου BMW i3, ενηµέρωση του τεχνίτη για τις επερχόµενες τεχνολογίες στην ηλεκτροκίνηση.

-Οι Φορτιστές στο Συνεργείο Οι σταθµοί φόρτισης και το Συνεργείο, νοµοθετικό πλαίσιο, εξελίξεις, ο ρόλος του συνεργείου στην ηλεκτροκίνηση. 

- Ανάµειξη Υγραερίου και πετρελαίου - εξελίξεις Υγραέριο, η ανάµειξη πετρελαίου υγραερίου, νοµοθετικό πλαίσιο, ποιές οι προυποθέσεις ενεργοποίησης του συνεργείου σε αυτή την επιχειρηµατική δραστηριότητα; Ποια τα οφέλη για το συνεργείο και ποια για τον καταναλωτή; 

-Αεριοκίνηση Ανάµειξη φυσικού αερίου βενζίνης, µετατροπή βενζινοκινητήρων, ιδιαιτερότητες - πλεονεκτήµατα – µειονεκτήµατα. 

-∆ράσεις Οµοσπονδίας – EOBEAMM Ενηµέρωση για τις δράσεις της Οµοσπονδίας – Σωµατείων σχετικά µε τα προβλήµατα που απασχολούν τους επισκευαστές, τα προβλήµατα που βρήκαν λύση και τις επερχόµενες εξελίξεις. 

- Παρουσίαση οχηµάτων Α) Παρουσίαση προϊόντων χορηγών Β) Παρουσίαση οχηµάτων µε τεχνολογίες εναλλακτικών καυσίµων 

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των Συλλόγων και Συνδέσμων:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΡΓΟΥΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΡΚΑ∆ΙΑΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ν. ΑΧΑ'Ι'ΑΣ 
ΣΥΝ∆ΕΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ν. ΑΧΑ'Ι'ΑΣ 
ΣΥΝ∆ΕΣΜΟΣ ΦΑΝΟΠΟΙΩΝ ΒΑΦΕΩΝ Ν ΑΧΑ'Ι'ΑΣ 
ΕΝΩΣΗ ΦΑΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΦΕΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΝΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΙΑΤΟ 
ΣΥΝ∆ΕΣΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΣΕΑΜ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.