4/13/2016 09:32:00 μ.μ.
0
Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (πρώην Κ.Α.Π.Η) προκήρυξε πρόχειρο δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για τη μίσθωση τουριστικών λεωφορείων (πούλμαν) και κλινών σε ξενοδοχεία, για την πραγματοποίηση του εκδρομικού προγράμματος του.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν για το σύνολο των εκδρομών και όχι μέρος αυτών. Συνολικά θα μισθωθούν 16 πούλμαν και κλίνες σε ξενοδοχεία Β’ κατηγορίας για σύνολο 800 εκδρομέων. Η πραγματοποίηση των εκδρομών θα γίνει από τις 13 Μαΐου έως τις 30 Δεκεμβρίου. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 46.000 ευρώ.

Ο διαγωνισμός θα αρχίσει τη Παρασκευή 22 Απριλίου και ώρα 10.30 π.μ-11:30 πμ.Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την ίδια ημέρα στις 11.30 π.μ. Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος ιδιοκτήτες γραφείων γενικού και εσωτερικού τουρισμού που να μπορούν να αναλάβουν τη μεταφορά των μελών του ΚΑΠΗ με τουριστικά αυτοκίνητα και να εξασφαλίζουν τη διαμονή - διανυκτέρευση τους με πρωινό σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Β' κατηγορίας για τις διανυκτερεύσεις των εκδρομέων εσωτερικού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.