4/15/2016 10:09:00 π.μ.
0

Του Αντώνη Παπαντωνίου
Το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζεται αρθρογραφία και δηλώσεις Ανωτάτων Αξιωματικών, του Στρατού Ξηράς, κυρίως Αρχηγών Γενικών Επιτελείων με τις οποίες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καταγγέλλουν όλες τις "Κυβερνήσεις" για την πολιτική που άσκησαν η ασκούν σε διάφορους Τομείς. Πρώτος και καλύτερος ο "Στρατηγός Φραγγούλης  Φράγκος" ο οποίος γράφει και βιβλία και δίνει και συνεντεύξεις για το..."Πόπολο".
Απορώ με το θράσος του, όπως και των άλλων, και δεν ξέρω από που αυτό πηγάζει. Μήπως από το γεγονός ότι είναι ψηλός και σωματώδης, με αυστηρό, συνήθως ύφος και απαγγελτικό λόγο;;
Του θυμίζω όμως ότι η επίδειξη ανδρισμού δεν ταυτίζεται με τα πιό πάνω χαρακτηριστικά αλλά με τη συνέπεια που δείχνει κανείς όταν αποτελεί μέρος της Εξουσίας δηλαδή αν και κατά πόσο τιμά τον όρκο που έδωσε όταν έπαιρνε το Ξίφος του κατά την Ορκωμοσία του στο Σύνταγμα! Γιατί, ως γνωστόν, ορκιζόμαστε Πίστη στην Πατρίδα και στο Σύνταγμα και σε καμιά "Κυβέρνηση"!
Λοιπόν Αξιότιμε Επίτιμε Α/ΓΕΣ Στρατηγέ Φραγγούλη Φράγκο ασκήσατε τα καθήκοντά σας σε διαδοχικές "Κυβερνήσεις" που είχαν εκχωρήσει "ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ" την Εθνική Κυριαρχία με όλα τα δεινά που ήρθαν σαν αποτέλεσμα σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας συνολικά !!!
Ειδικά δε εσείς προχωρήσατε ακόμα περισσότερο, αναλαμβάνοντας και Υπηρεσιακός Υπουργός σε μια "Κυβέρνηση" που όπως και όλες οι άλλες ήταν όχι μόνον Δικτατορική αλλά και Κατοχική δεδομένου ότι ήταν αποτέλεσμα "Σφετερισμού" της Εξουσίας (Άρθρο 120παρ.3 του Συντάγματος) ενώ ταυτόχρονα οι όποιες αποφάσεις εμφανίζονταν ως αποφάσεις της "Κυβέρνησης" 'έπρεπε να έχουν την σύμφωνη γνώμη της Τρόικα, όπως δήλωναν ακόμα και στη Βουλή, οι Δολοφόνοι της Δημοκρατίας και της Γενοκτονίας του Λαού(Ψήφισμα Ο.Η.Ε.1948/49-Ν.3091/1054)
Συνεπώς Αξιότιμε Κύριε "δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" γιατί όχι μόνον δεν επράξατε τίποτε όταν οφείλατε και μπορούσατε αλλά φθάσατε στο έσχατο σημείο τόσο εσείς όσο και πολλοί όμοιοί σας να καλείτε στο Δημοψήφισμα της 5-7-2015 τον Ελληνικό Λαό να ψηφίσει ΝΑΙ. Δηλαδή να δηλώσει και επίσημα ότι αν όχι συμφωνεί έστω αποδέχεται την Γενοκτονία του και την Κατοχή της Πατρίδας του από ξένες Δυνάμεις!!!
Σας θυμίζω λοιπόν τι οφείλατε, τουλάχιστον, να πράξετε.
Να τιμήσετε μια λέξη που υπάρχει στο Ελληνικό Λεξιλόγιο και που είναι η λέξη:
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ...συμπληρώνοντας...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!!!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) - Νομικός, είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.