4/15/2016 09:13:00 μ.μ.
0
Περίμενα με ενδιαφέρον ,πρώτο να δω την υποψήφια Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας της Ν.Δ. πως είναι φυσιογνωμικά, μιας και στην πολυετή παρουσία μου στους αγώνες της Ν.Δ. δεν την είχα ξαναδεί.

Δεύτερο περίμενα με ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον να διαβάσω την πολιτική της πρόταση και γιατί το μικρό εκλογικό σώμα τον καθαρά κομματικών στελεχών θα πρέπει να την επιλέξει. 
Η αλήθεια είναι πως με εξέπληξε και σίγουρα όχι ευχάριστα, περίμενα από μια νέα γυναίκα η οποία όπως και η ίδια μας ενημερώνει έχει πανεπιστημιακές γνώσεις να ήταν ουσιώδης  και να μας κατέθετε μια ξεκάθαρη πολιτική πρόταση . 
Αυτό το κείμενο το οποίο διαβάσαμε δεν έχει προτάσεις , έχει όμως ευχολόγια, υπονοούμενα και θα διακινδύνευα να πω και λάσπη στον ανεμιστήρα. Ξεκινάει γράφοντας πως σκοπός της είναι η διαφάνεια στην λειτουργία της ΝΟ.Δ.Ε., δηλαδή έως τώρα δεν υπήρχε; Και αν πιστεύει ότι δεν υπήρχε διαφάνεια έχει στοιχεία ; γιατί αν δεν έχει στοιχεία και όπως καλά ξέρει  και η ίδια λόγω επαγγελματικής ιδιότητας , αυτό είναι συκοφαντία. Συνεχίζει γράφοντας πως δεν έχει πολυετή παρουσία στα κομματικά όργανα και άρα δεν έχει  εξαρτήσεις, το σωστό είναι πως δεν είχε καμία παρουσία στα κομματικά όργανα . Όσο για την καταγγελία της περί εξαρτημένων κομματικών στελεχών θα την προτρέψω να κοιτάξει δίπλα της και πιθανολογώ πως εκεί κοίταξε κι εκείνη όταν έγραφε αυτές τις γραμμές. Επίσης  για τις κλειστές κλίκες και τα παραπολιτικά παιχνίδια έχω να πω πως έτρεξαν πριν από τ΄ όνομα της για να την στηρίξουν και να μπορέσει να κατάθεση την  υποψηφιότητας της . Κλείνοντας μια συμβουλή και ως μεγαλύτερη ηλικιακά αλλά και έχοντας πολυετή πορεία στους αγώνες της Ν.Δ., η εμπειρία από τις δικαστικές αίθουσες θα ήταν πράγματι ένα μεγάλο συν στο βιογραφικό της αν ζητούσε δουλειά από κάποιο δικηγορικό γραφείο. Όμως σε αυτό που επιδιώκει να εμπλακεί θα την συμβούλευα  να ασκήσει πολιτική και την δικηγορία να την αφήσει για τις δικαστικές αίθουσες και όχι για τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.

Υ.Γ. Καλώ και όλα τα πρώην μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. να τοποθετηθούν στα ζήτημα της διαφάνειας, άλλωστε η μομφή απευθύνεται προς όλους.

Σωτηρία Παπαδοπούλου
Πρώην μέλος ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας
Μέλος Δ.Σ. ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.