4/14/2016 06:11:00 μ.μ.
0Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο με θέμα την αποχή που έχουν κηρύξει σύλλογοι λογιστών και φοροτεχνικών σε ολόκληρη τη χώρα διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Σύλλογοι λογιστών και φοροτεχνικών σε ολόκληρη τη χώρα έχουν κηρύξει αποχή διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό – ιδίως σε σχέση με το νέο τρόπο υπολογισμού των εισφορών τους, ο οποίος οδηγεί στην καταβολή του 70% και πλέον του εισοδήματός τους σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές – με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκινήσει κανονικά η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

1.      Ποια είναι η θέση της Κυβέρνησης ως προς τα αιτήματα των λογιστών – φοροτεχνικών και ποιες οι ενέργειες που θα αναληφθούν για την αποφυγή προβλημάτων στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.