4/16/2016 10:45:00 π.μ.
0


Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη με θέμα την ανάγκη εκσυγχρονισμού και μηχανογράφησης στα καταστήματα ΕΛΤΑ της Παλαιάς και Νέας Επιδαύρου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Παρά τον εκσυγχρονισμό των ΕΛΤΑ τα τελευταία χρόνια, τα καταστήματα της Παλαιάς Επιδαύρου και της Νέας Επιδαύρου εξακολουθούν να λειτουργούν χειρογράφως, χωρίς ηλεκτρονική μηχανοργάνωση και χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνονται όλες οι συναλλαγές και οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να μην εξυπηρετούνται άμεσα.
Τούτων δοθέντων,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1.      Ποιες ενέργειες έχουν γίνει από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ για τον εκσυγχρονισμό και την ηλεκτρονική μηχανοργάνωση των εν λόγω καταστημάτων και ποιο είναι το σχετικό χρονοδιάγραμμα;”

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.