4/30/2016 03:47:00 μ.μ.
0
Συγχαρητήρια Ανδριανού σε Καμπόσο για την ανάπλαση του κέντρου του Άργους: "Το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσδοκίες όλων όσοι πιστέψαμε στην οραματική φάση του έργου που εμπνεύστηκες - η συνεργασία μας να λειτουργήσει ως παράδειγμα για την αποτελεσματική προώθηση των υποδομών που χρειάζεται ο τόπος μας".

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης του Άργους.
Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
"Δέξου προσωπικά και παρακαλώ να μεταφέρεις και στους συνεργάτες σου τα θερμά μου συγχαρητήρια για το σημαντικό έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης του Άργους. Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσδοκίες όλων όσοι πιστέψαμε στην οραματική φάση του έργου που εμπνεύστηκες.
Πρόκειται για ένα έργο το οποίο - σε συνδυασμό με τα έργα συντήρησης και ανάδειξης των χώρων ιστορίας και πολιτισμού, το αρχαιολογικό μουσείο, το βυζαντινό μουσείο, τα έργα στο κάστρο της Λάρισας, τα έργα αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και την επέκταση του σχεδίου πόλης, έργα τα οποία προωθήσαμε και κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού - σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την αρχαιότερη κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης.
Είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Άργους θα εκτιμήσουν και θα χαρούν το έργο και εύχομαι η συνεργασία μας, ιδίως για την γρήγορη υπέρβαση των εμποδίων που ανέκυψαν στην υλοποίηση, να λειτουργήσει ως παράδειγμα για την αποτελεσματική προώθηση των υποδομών που χρειάζεται ο τόπος μας".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.