5/17/2016 12:24:00 μ.μ.
033.000€ για το κεντρικό σύστημα κλιματισμού των χειρουργείων και την αγορά νέων κλιματιστικών μηχανημάτων για τη νοσηλευτική μονάδα και τη μονάδα ψυχικής υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου από το Υπουργείο Υγείας σύμφωνα με σχετική απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Π. Πολάκη, ύστερα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που άσκησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης.
Στην απάντηση του Π. Πολάκη αναφέρεται:
«Με την αριθμ. πρωτ. 2/36787/27.04.2016 Απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εγγράφηκε συνολική πίστωση ύψους 33.000,00 ευρώ στον Φ.210 – Κ.Α.Ε. 2316 «Επιχορήγηση σε οργανισμούς και ιδρύματα υγείας για δαπάνες εξοπλισμού» του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη της δαπάνης αποκατάστασης βλάβης του κεντρικού συστήματος κλιματισμού των χειρουργείων, καθώς και της αντίστοιχης δαπάνης για την προμήθεια (12) νέων κλιματιστικών μηχανημάτων για τη νοσηλευτική μονάδα και τη μονάδα ψυχικής υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του Γ.Ν. Αργολίδας.
Η επιχορήγηση του Νοσοκομείου, για τον προαναφερόμενο σκοπό, θα πραγματοποιηθεί, αφού περιέλθει στην Γ. Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών η αντίστοιχη έγκριση σκοπιμότητας της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.