5/10/2016 08:27:00 μ.μ.
0
 Στην 2527/21-1-2016 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης της διάβρωσης του παραλιακού μετώπου στις περιοχές Τολό, Πλάκα Δρεπάνου, Βιβάρι, Κάντια και Ίρια Αργολίδας απάντησαν γραπτώς ο αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Τσιρώνης και ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Μπαλάφας, επισυνάπτοντας έγγραφα των αρμόδιων υπηρεσιών.

Μεταξύ αυτών, στο σχετικό Έγγραφο του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφέρεται ότι “εκτελείται μελέτη με τίτλο “Μελέτη Αντιμετώπισης Διάβρωσης Ακτών Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας” η οποία, από όλες τις προαναφερόμενες περιοχές αφορά την περιοχή των Ιρίων Αργολίδας. Η μελέτη είναι στο στάδιο προμελέτης και προτείνει κατασκευή τοιχίου πασσαλοσανίδων στην περιοχή της παραλίας των Ιρίων”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.