5/11/2016 06:37:00 μ.μ.
0

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Αργολίδας για την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Ναυπλίεων στη διεξαγωγή της επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα «Το Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Αργολίδος ως μοχλός ανάπτυξης και  υποστήριξης  της κοινωνικής  αλληλοδιαδοχής».
Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται:
«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,
Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Αργολίδας αισθάνεται την υποχρέωση  να σας ευχαριστήσει  θερμά  για την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή σας στη διεξαγωγή της επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα:                    
Το Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Αργολίδος ως μοχλός ανάπτυξης και  υποστήριξης  της κοινωνικής  αλληλοδιαδοχής                                                                                                                                                                                          
Η ημερίδα μας είχε μεγάλη επιτυχία, διότι εκτός από το ενδιαφέρον  των εισηγήσεων, το φιλόξενο και όμορφο περιβάλλον της εκδήλωσης που  δημιουργήσατε προσέδωσε  καλή διάθεση στους συμμετέχοντες εισηγητές και επιμορφωμένους. 
Σας ευχαριστούμε πολύ επίσης και για την τιμή που μας κάνατε να παρευρεθείτε στην ημερίδα και να απευθύνετε θερμό χαιρετισμό – τοποθέτηση στους παρευρισκόμενους.
 Ευελπιστούμε ότι θα σας έχουμε κοντά μας και θα συνεργαζόμαστε και εις το μέλλον.
 Θα θέλαμε επίσης να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες μας στην κα Ράλλη Μαρία  για την καλοσύνη και την διαθεσιμότητα καθ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και υλοποίησης της εκδήλωσης.
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
 Αθανάσιος Τζαβάρας».


11/05/2016

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.