5/16/2016 08:23:00 μ.μ.
0
Απάντηση Πολάκη σε Ανδριανό για την ανάγκη άμεσης εγκατάστασης κλιματισμού στο παλιό και το νέο κτήριο της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας:  “Εγγράφηκε πίστωση 33.000 ευρώ για την αποκατάσταση της βλάβης και την προμήθεια 12 νέων κλιματιστικών μηχανημάτων – η επιχορήγηση θα πραγματοποιηθεί μετά την έγκριση σκοπιμότητας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας”.

Στην 1999/25-4-2016 Αναφορά που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη άμεσης εγκατάστασης κλιματισμού στο παλιό και το νέο κτήριο της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας απάντησε γραπτώς ο αν. Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης.

Το κείμενο της απάντησης του αν. Υπουργού αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

Με την αριθμ. πρωτ. 2/36787/27-4-2016 Απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εγγράφηκε συνολική πίστωση ύψους 33.000 ευρώ στον Φ.210-ΚΑΕ 2316 “Επιχορήγηση σε οργανισμούς και ιδρύματα υγείας για δαπάνες εξοπλισμού” του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη της δαπάνης αποκατάστασης βλάβης του κεντρικού συστήματος κλιματισμού των χειρουργείων, καθώς και της αντίστοιχης δαπάνης για την προμήθεια (12) νέων κλιματιστικών μηχανημάτων για τη νοσηλευτική μονάδα και τη μονάδα ψυχικής υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του ΓΝ Αργολίδας.

Η επιχορήγηση του Νοσοκομείου για τον προαναφερόμενο σκοπό θα πραγματοποιηθεί αφού περιέλθει στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών η αντίστοιχη έγκριση σκοπιμότητας της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.