5/12/2016 09:18:00 π.μ.
0


«Μεγάλο πλήγμα» για τις τουριστικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου χαρακτήρισε η Αντιπεριφερειάρχης κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου την πιθανή επιβολή «ειδικού τέλους διανυκτέρευσης στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις».
«Η τοπική μας οικονομία στην έναρξη της τουριστικής περιόδου δέχεται επίθεση από αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται μονομερώς και θα επιφέρουν καταστροφικές συνέπειες στον παραγωγικό τομέα.
Ο τουρισμός τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο αποτελεί τη βασική συνιστώσα ενδυνάμωσης της οικονομίας μας και ως εκ τούτου ως Περιφέρεια Πελοποννήσου εκφάζουμε απερίφραστα την αντίθεση μας για την πιθανότητα επιβολής ενός πρόσθετου μέτρου επιβάρυνσης των πελοποννησιακών τουριστικών επιχειρήσεων. Ένα μέτρο το οποίο θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο μεγάλο αγώνα που κάνουν οι επαγγελματίες τουρισμού της Πελοποννήσου σε αυτές τις κρίσιμες εποχές  να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους και να συμβάλλουν στον παραγωγικό ιστό της Περιφέρειας μας».
                                                                                       

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.