5/18/2016 06:20:00 μ.μ.
0


Τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας κ. Ιωάννη Σούκο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 17 Μαΐου 2016.
Προϊόν της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πνεύμα αγαστής συνεργασίας, ήταν η απόφαση για συνεργασία των δομών της Περιφέρειας και του ΣΕΠΕ στην Πελοπόννησο, ώστε να υπάρξει κοινή αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων και αλληλοϋποστήριξη με στόχο την εκατέρωθεν διευκόλυνση του έργου.
Αποφασίστηκε επίσης η ανάπτυξη συνεργασίας σε θέματα συνθηκών εργασίας, υγιεινής και ασφάλειας, ώστε να ενσωματωθεί η σχετική Ευρωπαϊκή οδηγία, και η συνδιοργάνωση για το σκοπό αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα ημερίδας στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η κα Αδαμαντία Κεχαγιά, Προϊσταμένη Τμήματος Συντονισμού Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Πελοποννήσου, και η κα Τίνα Πάλλα, στέλεχος του Υπουργείου Εργασίας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.