5/25/2016 02:56:00 μ.μ.
0


            Τα τελευταία χρόνια έχουμε την τύχη να λειτουργεί στην περιοχή μας Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, το οποίο δίνει μία δεύτερη ευκαιρία σε όσους δεν κατόρθωσαν να πάρουν το απολυτήριο Γυμνασίου.  Η φοίτηση σε αυτό είναι διετής και τα μαθήματα (Μαθηματικά, Γλώσσα, Πληροφορική, Μουσική κτλ) πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες. Η λειτουργία του δίνει την δυνατότητα στους μαθητές του να συμπληρώσουν την εκπαίδευσή τους και να αποκτήσουν το πολύτιμο απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης. 
            Δυστυχώς η λειτουργία του σχολείου πέρυσι, στο πλαίσιο της δύσκολης δημοσιονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα, τέθηκε σε αναστολή και κινδυνεύει με οριστική κατάργηση. Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται ώστε να γίνει άρση της αναστολής, καλούμε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να φοιτήσει στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας να προσέλθει στο Γυμνάσιο Κρανιδίου απογευματινές ώρες 5-9 ώστε να εγγραφεί.


                                                                                                      Ο Διευθυντής
     

                                                                                                    Γεώργιος Κόνδης


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.